Veel mensen maken in het dagelijks leven al veel gebruik van gezichtsherkenning, bijvoorbeeld om je iPhone te ontgrendelen. De toegang tot onze faciliteiten, zoals ons zwembad en indoor speelparadijs, werkt ook met deze zogenaamde biometrische software. Maar wat is dat eigenlijk? We leggen het je graag uit.

 

Stap 1

  (Profiel)foto uploaden

  Verblijfsgast? Doe dit alvast thuis via 'Mijn Beerze Bulten' in de app!
  Meld je anders eenmalig bij onze receptie.

Stap 2

  Scan je gezicht bij de toegangspoortjes

Stap 3

  Je bent herkend en kunt naar binnen!

  Handig toch?!

Hoe werkt het?

Bij gezichtsherkenning meet een computerprogramma, met behulp van een foto, een aantal gezichtsherkenningspunten van een gezicht op. Als deze kenmerken hetzelfde zijn als de kenmerken die het eerder heeft opgeslagen, dan is het gezicht herkend.

Om een uniek versleuteld profiel te maken wordt er een sjabloon gemaakt van jouw gezichtsherkenningspunten. In enkele seconden worden de unieke punten vastgelegd en omgezet naar een uniek versleuteld profiel. Deze versleutelde code kan niet herleid worden naar een echt gezicht. De versleutelde code wordt in een beveiligde digitale kluis opgeslagen. Alle data is opgeslagen in Nederland, streng beveiligd en voorzien van hoge encryptie.

Goed om te weten: De (streng beveiligde) data wordt één dag na vertrek automatisch verwijderd.

Herkenning en toegang

Als je succesvol wordt herkend, gaat de deur of het poortje automatisch open en kan je direct doorlopen. Je gezicht is het toegangsbewijs, dus kun je nooit meer jouw toegangsbewijs vergeten.

Data en systeem

We werken voor gezichtsherkenning met onze leverancier Easysecure, specialist op het gebied van toegangscontrole en ISO 27001 en Data Pro gecertificeerd. Easysecure werkt met de software van IdentySoft, dat wordt gehost in de datacenters van Cyso. Cyso is zowel ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. De IdentySoft servers zijn verdeeld over 3 geografisch gescheiden tier4 datacenters in Nederland. Het systeem wordt door Beerze Bulten gebruikt voor toegangscontrole van het indoor speelparadijs en zwembad voor gasten van Beerze Bulten. Meer over Privacy & Security.

Gezichtsherkenning voor toegang tot onze faciliteiten is uiteraard geen verplichting tijdens een verblijf op ons park. Wens je geen gebruik te willen maken van gezichtsherkenning, dan kun je dit melden bij onze receptie.

Heb je vragen over gezichtsherkenning bij Beerze Bulten? Neem dan contact op met onze receptie.

Verklaring

Vakantiepark Beerze Bulten biedt gezichtsherkenning aan als een geavanceerde toegangscontrole- en aanwezigheidsregistratieoplossing voor ons zwembad en indoor speelparadijs. Dit systeem zorgt voor een vlotte en moeiteloze toegang voor onze gasten tot deze faciliteiten, zonder dat er pasjes, polsbandjes of andere fysieke middelen nodig zijn. Onze software maakt gebruik van gezichtsherkenningstechnologie, die de unieke gezichtspunten van onze gasten scant en omzet in een beveiligde template. Deze template is het resultaat van een gepatenteerd algoritme en wordt beschermd door AES256-encryptie. Het is belangrijk op te merken dat deze templates niet kunnen worden herleid tot individuele gezichten, waardoor uw privacy volledig gewaarborgd blijft. Vakantiepark Beerze Bulten werkt nauw samen met EasySecure, een bedrijf dat zich inzet voor hoogwaardige veiligheid en privacybescherming. Onze Easy Secure Software wordt gehost in de datacenters van Cyso, die voldoen aan ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen. Deze servers bevinden zich in drie geografisch gescheiden Tier-4 datacenters in Nederland, het hoogste niveau van datacenterclassificatie. Bovendien worden alle gegevens automatisch een dag na uw reservering verwijderd en worden ze niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven. Wij benadrukken dat het gebruik van gezichtsherkenning volledig vrijwillig is. Als u ervoor kiest geen gebruik te maken van deze technologie, kunt u zich altijd melden bij onze receptie voor alternatieve toegangsregelingen. Uw comfort, veiligheid en privacy hebben voor ons de hoogste prioriteit.